Faikyilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kısaca özet tavsiye vermek gerekirse eeat kısmına önem verin. blog konusu farklı dallara ayrılmamalı, aynı konuda farklı dallara ayrılmalı. yani ayakkabı blogunda yemek tarifleri paylaşmamalısın. ayakkabı üretimi ayakkabı detayları ayakkabı plastik enj madde kodu gibi kendi alanında farklı dallarda içerik üretmelisin.
"
Giriş kısmında kesinlikle iç linkleme kullanılmamalı, ancak biraz otorite kazanıldığında girişte ilk cümlede dış link kullanılabilir. log'un yazılarına bakarsanız bunu görürsünüz. https://www.log.com.tr/renault-duste...eride-birakti/

İçerik üretimi biraz spesifik olduğu için rank math'ın önerileri eşliğinde gidebilirsin. ama iç optimizasyona gelince footer alanında gerekli linkler yazarlar hakkımızda künye gibi sayfalar olmalı. yazarların her birinin içerik sayfasına link çıkarılmalı ve hakkımızda kısmında bu yazarlar hakkında bir şeyler yazılmalı. eğer yazarlar sayfasında yazarlar hakkında bilgi yok ise o halde sahte bir geçmiş yazılmalı örneğin bilmem ne üniversitesinden mezun oldum staj yapıyorum ve ek olarak burada yazıyorum. bu eeat için kritik bir şeydir. backlinko-semrush-ahrefs ve tabiki de tüm e booklarını okuduğum searchenginejournal'ın gönderilerini mutlaka okuyun.

Bunlar başlangıç aşamasında işinize yarar şeylerdir, ilerleyen süreçte zaten kendiniz öğrenirsiniz...
Teşekkür ederim, çok ayrıntılı açıklamışsınız. Kaynaklardan yararlanacağım