Sanırım format sırasında disk biçimlendirmesini yapmadınız, çok fazla program kurulum yapmadıysanız sıfırdan temiz kurulum yapın, disk seçme aşamasında diskleri tamamen silip biçimlendirirseniz dediğiniz gibi bir durum olmaz, tek bir kurulum ile devam edin daha iyi
Dostum direkt yeniden format başlatmanı tavsiye ederim. Formatta göreceğin tüm diskleri sil, son olarak tek kalan ve silinemeyen diskide biçimlendir. Sen biçimlendirme işlemi yapmadığın için 2 işletim sistemi de diskte kalmış.
Bahsettiğin dosyanın ne anlama geldiğini bilmiyorum fakat eğer eski işletim sistemini baz alıyor olsa bile, eski işletim sistemindeki masaüstü vb. ek verilerin backgroundda kalır. Bilgisayarını kastırır.
Teşekkür ederim, dediğiniz gibi yaptım. Biçimlendirdim ve tekrar kuruyorum fakat bir sorum daha var. Bilgisayar eskisi gibi akıcı değil gibi geldi gözüme. İlk kurulumda başlatılınca normal mi? Kurulduğu an hiç yeniden başlatmadan baktığımda öyle gözüktü bir dahada bakmadan tekrar kuruluma geçtim. İnternet kafedeyim şuan eğer iso'da falan sorun varsa buradayken tekrardan iso indireyim çünkü ikinci bilgisayar yok tekrar tekrar gelmek istemiyorum internet kafeye.