Betik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O kadar basite indirgemeyin hocam, yüzbinlerce insanı tek kalemde suçlu ilan ettiniz. Sisteme katılan insanların, süreç ortasındayken fahiş fiyat artışlarında yaşadıkları gün gibi aşikar. Bu aslında tam olarak bir ponzi sistemidir, bir yerde mutlaka tıkanacak elbette. Sizin katıldığınız zaman ki ev fiyatları ile şimdi ki ev fiyatları aynı mı? Son iki yılda döviz dahil çok fahiş fiyat artışları yaşandı Türkiye'de, Toros ve şahin gibi arabaların fiyatları belli hocam. Adam sisteme girerken ödenecek taksit 10k dediler, şimdi 10k taksitle aynı arabayı yada evi almak mümkün mü? O zaman Egea 150k ve taksit diyelim ki 5k, şimdi 5k taksit ile her hangi bir arabayı almak mümkün mü? Egea kaç para ve bu arada ki farkı kim ödeyecek?
hocam ne alaka şimdi onu sen düşün adam sana finansman sağlıyor fiyat artışı onlardan kaynaklı mı? Kendini ona göre ayarla o zaman

Ben 1 milyona girdim kasımda alıcam kasıma kadar 1 milyon biriktirebilir miyim bunun dışında? İmkansız. Ben fiyatlar yükseleceğini bilerek girdim yine de bir kaybım yok çünkü ben sabit olarak taksit ödüyorum, kasımda 1 milyon alacağım ve sabit ödemeye devam edeceğim.

Onu sen düşüneceksin adamlar değil sadece finansman desteği sağlıyorlar