Öncelikle tez zamanda kurtulmanız duası ile, burada iki ana etken mevcut birincisi gerçekten kolay olarak para kazanma isteği ,ikincisi o anda yaşanan heyecanın sürdürülme isteği bilinmezliğin verdiği sonunda kayıp bile olsa yapmak zorunda hissetmek 12 yıl sadece kolay para kazanmaya çalışmak için uzun bir süre bunun olduğunu düşünmüyorum, eminim artık geldiğiniz noktada istemeseniz kendinizden nefret etseniz bile oynamış bulunuyorsunuz, kesinlikle yalnız kalmamak ve kendinize ciddi bir amaç vermek durumundasınız yoksa korkarım ki bütün seansların ve terapilerin sonunda yalnız başına kalmanın bir yolunu bulur ve bu kumarı oynarsınız kimsede sizi durduramaz. Dünya çapında kumardan çok zengin olanlar dahil yaptığım araştırmalar sonucu bu paradan fayda gören kimseyi görmedim sonuç olarak diyorum, yani araba almış ev almış vs.. yapmış ama sonucu hep hüsran olmuş yani şunu hep hatırda tutun bu para ve yöntem hayatınıza asla ve asla huzur getirmeyecek ikincisi hayatınızı ve en kıymetli ömrünüzü çalıyor belki yakınlarınıza bile ayıracağınız zaman orada tükeniyor ve o mekanizmanın arkasında sizi soyan ve bununla sefa yapan gülen geçen kişileri düşünün, umarım bu mekanizmaya su taşımaktan vazgeçecek iradeyi en kısa zamanda kendinizde bulursunuz.