Vallahi ne güzel olur şunu yap dicen prompt a falan gerek kalmicak tamam patron diyip yapacak

yazılımcılar buna izin vermez bence .)
Tamam patron dediği middetçe bence sorun yok üstad
daha ilerisi çok vahim çünkü 😁😁
güzel bir asistan ancak mimarlıkta gelebileceği maksimum seviye inşaat ustasının uzun seneler sonunda ben oldum demesi
biraz deneme fırsatım oldu, devamlı aynı projenin kopyaları üzerinden deneme yanılma yaptım. sonuç olarak sinir oldum. proje katili bana göre çünkü bütün projeyi verirsen mahvediyor.
sıfırdan hazırlatmayı denesen ilk hazırladığı yapıya sadık kalmıyor, şart koştuğun şeyleri göz ardı ediyor. onu düzelteyim derken daha da mahvediyor.
hem proje hem genele ayarlanan rule kısmının düzgün çalışmadığını düşünüyorum çünkü bunları da göz ardı etti defalarca.
ctrl+backspace tuşu yüzünden kafayı yedim. sonuç olarak bir problemi çözmesini istediğimde chatgpt daha faydalı öneriler sundu ve o yolda ilerleyerek çözebildim,
cursor çok fazla vakit kaybettiriyor kazandırdığı da var tabi.
küçük ölçekli proje veya kodlar için evet ideal.
kodlama bilmeyen biri için yaratacağı ve ilerleme sırasında karşılaşılabilecek problemler intihar sebebi olabilir
Hocam şu aşamada;
haklısınız maalesef,
ben şöyle bir çözüm buldum:
önce test ve debug ortamı hazırlıyorum.
modüler kod yazdırıyorum,
her class ı yazdırdıktan sonra teste sokuyorum.
sonra kullanıyorum:/
Şu aşamada maaalesef durum dediğiniz gibi.
büyğk projelerde patlıyor
Ayrıca
2tek.net
Picsum.dev
https://brandfinder.co/public/
tamamen Cursor ai yapımı
tabi ben naçizane ilk projesini ruby rails ile 2009 dayapmış birisi olarak hani

php mysql .net css html jquery , phyton ve oop ve mvc yapısnı bilen birisi olarak :/
hiç müdahale etmedim 🙈🙈