Herkese selamlar,
Biraz sitem etmek istedim. Gerçekten çok merak ediyorum. Emek verip bir şey hazırladım ama kimileri teşekkür etmeyi veya destek vermeyi hak görmüyor. Ürünü alayım ne halin varsa gör kafasındalar. Burada kişi veya kişileri hedef almıyorum.

Akşam üzeri bir konu açtım ve herkesin faydalanması için ücretsiz dağıtıyorum dedim. Ancak herkes bir beğeni ya da bir takibi hadi bunları geçtim bir teşekkür veya desteği çok görüyorlar. Geçtiğimiz gün bir arkadaş ücretsiz Adsense onay almak için site template paylaşmıştı kötü muamele gördüğü için kaldırmıştı. (Beni etiketlemişti geç gördüm durumu sorunca öğrendim). Facebook’taki ve diğer platformlarda ki konua ise neden burada paylaşmıyorsun ya da neden sinir koydun diye hem dm geliyor hem yorum geliyor. Teşekkürü bile çok görene bu davranış oldukça normal.

Sizce neden böyle? Neden birçok insanımız böyle davranıyor. Sadece benim olayımda değil fiziki mağazalarda bile öyle.

Not: kimseyi hedef almıyorum. Sadece içimdekileri dökmek istedim. Kimse üstüne alınmasın. 🙏 iyi forumlar diliyorum herkese ❤

ilgili konu: https://www.r10.net/yapay-zeka/44134...-129395-a.html