sirdogukan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bilgi için teşekkürler hocam lakin benim yaptıracağım dişin üstüne olacak bi kaplama değil çünkü diş, kök vesaire yok. sağlam iki dişi standart kaplama yapar gibi küçültüp onların destekleyeceği üçlü diş takıyorlar yani olmayan dişin yükü de o iki dişe biniyor hem inceltilmiş hem de fazladan yükün zarar verme olasılığı daha fazla oluyor o iki dişte pert olabiliyor. o dişler de problemli olsa düşünmeden yapardım ama bu sebepten implant araştırıyorum şu an
Sizin odaklanmanız gereken 2 dişe binen yük değil, boş dişin olduğu kemiğin erimesidir. Implant zaten bu yüzden çıktı. Amaç, diş boşluğunu boş bırakmayıp, orada diş varmış hissi verilmesi, ve kemiğin diş olmadığı için yok olup gitmesinin engellenmesi.

Ama bunun da kötü bir yanı var. Implant dediğiniz şey dişin üzerine yapılmadığı, çeneye çakıldığı için, hayatınız boyunca vücudunuz onu bir yabancı cisim olarak görecek. Kimisinde hiç sorunsuz gidiyor, kimisinde enflamasyon gibi şeyler sık sık oluşabiliyor. Çok kötü kalitede alerjen bir şey bile olabilir, sonuçta neyden yapıp o kadar ucuza getirdiklerini bilmiyoruz.

Bu nedenle, aklınızdaki şey Implant ise, ucuzunu seçmek yerine, fiyat farklarının detaylarını anlayın. Örneğin, iki yerde ABD yapımı diyorsa, hangi şirket ne kalitede yapıyor bunu anlamaya çalışın. Elinizin altında da yapay zeka araçları var. Bu şirketleri zaten en ince ayrıntısına kadar size açıklar.