Selamlar,
implant fiyatı tamamen menşei ve markasına göre değişir. Türk markalarının fiyatları uygun olduğu için kampanya adına kullanılıyorlar. İsveç vs daha pahalıdır birde işin içine garanti girer. Dediğiniz fiyatlara implantlar var fakat bazı klinikler içeri hasta çekmek için vidasız vs. fiyatları yazarlar. Teyit almadan gitmeyin
İçeri girerken ekstra röntgen ücreti vs. alıyorlar mı bunları iyice sorun.
bilgi için teşekkürler
Implant için kullanılan malzemenin kalitesine göre fiyat alıyorsunuz. Kimisi de sizin iş bilmediğinizi düşünerek size kimseye vermeyecekleri malzemeleri vermeye çalışıyor.
2 dişte benzer sorun yaşadım ve 25 yıl önce kaplama yaptırdım. 25 yıl boyunca sadece 1 defa komple kaplamayı değiştirmek zorunda hissettim. Ne içeriden bir sorun oluştu, ne de dışarıdan bir problem. Tertemiz kullanıyorum. 4000 TL'lik impantların bunu yapamayacağına eminim. İyi bir implantın değeri asla iyi bir kaplamanın değerinden daha düşük değildir.
bilgi için teşekkürler hocam lakin benim yaptıracağım dişin üstüne olacak bi kaplama değil çünkü diş, kök vesaire yok. sağlam iki dişi standart kaplama yapar gibi küçültüp onların destekleyeceği üçlü diş takıyorlar yani olmayan dişin yükü de o iki dişe biniyor hem inceltilmiş hem de fazladan yükün zarar verme olasılığı daha fazla oluyor o iki dişte pert olabiliyor. o dişler de problemli olsa düşünmeden yapardım ama bu sebepten implant araştırıyorum şu an