PikkyMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar yeni bir instagram hesabı açtık mizah ile alakalı denebilir şekilde konsepti. Önceden bu konuyu YT için açmıştım ama devam edemedim yoğunluktan. Fakat son 3 gündür video v.s atıyoruz ve etkileşimler fena değil o yüzden konuyu açtım devam ettiğim kadarıyla günleri burada ne oldu bitti belirteceğim.
Bu hesaba devam etmemin asıl sebebi @WeSosyal; in sitesinde verilen deneme bakiyesini de test ederim dedim ve güzel etkileşim alınca yani hizmetleri etkili olunca devam etmeye başladım. Parça parça hizmetlerini kullanıyoruz şuan da bakiye ekleyip devam edeceğiz. (Servisleri SMM Değil organik ve Çok çok kaliteli)

1.Gün: İzlenme: 800 Beğeni: 50 Yorum 1 Takipçi: 1 Video: 1
2.Gün: İzlenme: 700 - 6,5K - 3.7K - 3.3K Beğeni: 777 Yorum: 10 Takipçi: 130 Video: 4 (4 Video atmamın sebebi saatleri test etmek ve bu gün 18:00 civarında attığım reels 6,5K izlendi ve devam ediyor izlenmeye yavaş yavaş)
3.Gün: İzlenme: 1,2K - 1,7K - 28 Beğeni: 170 Yorum: 50 Takipçi: 180 Video: 3 (Bugün paylaştığımız videolar bunlar yine saati test etmek için bugün 1 video daha atacağız bugün 18:00 da attığımız video şuan 1.7K)
Devamı Gelicek...
Merhaba, emek vererek deneyiminizi belirttiğiniz için öncelikle çok teşekkür ederiz. Hizmetlerin garantisi mevcuttur. Eğer olası bir düşüş tespit ederseniz, destek üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Moderatörlerimiz genelde kontrol ediyor; fakat olmaz ya, eğer gözden kaçan bir eksiklik tespit ederseniz, mutlaka destek üzerinden iletişime geçiniz, yardımcı olacağız. Değerli düşünceleriniz için ayrıca teşekkür ederiz.