Tasarımcınız hesabınızı kullanıyorsa bu benim sorunum değil sizin takip etmeniz gereken bi şey. Tedarikçi değilim bayiyim diyorsunuz ama burada açtığınız konuların sorumluluğu size aittir.Ayrıca bana hiç bir şekilde tek lisans 12 aylık var diye mesajınız yok sadece 12 aylık var yazmışsınız. Son verilen hesap 2 gün dayandı diğerleri ortalama 12 saat ayakta kaldı gece geç olduğu için diğer gün içerisinde size yazdım genelde. Aldığım hizmeti kopma yok diye aldım buna dair mesajda var ss de. Konunuzda bana sattığınız ürünün ortak hesap olduğu gibi bir ibare de yok. Ben sizden satın aldığım ürünü kullanamıyorum bu kadar basit bir sorun bu hesaplarınız sürekli kapanıyor. 13 dolar olduğunu vurgulamanız ne için? o zaman ona göre satın fiyatınızı bu beni ilgilendirmez burada bedavaya bir şey vermiş gibi mesaj yazmanız hoş değil sonuçta size x bir bedel ödedim ve siz bu hizmeti sorunsuz karşılayamadınız. Farklı bir mesaj atmayacağım ilgilenen arkadaşlar söz hakkı verirse o zaman yazarım.
"Tasarımcım benim hesabımı kullanıyor" cümlesini hiçbir yerde göremedim. Tasarımcı, tasarımcı olduğu için tasarımlarımı güncelliyor.
"Konunuzda bana sattığınız ürünün ortak hesap olduğu gibi bir ibare de yok. "
IPVanish için "tek cihaz" ibarem bulunmuyor, telafi şikayet sonuçlanana kadar sağlanmayacaktır. İyi günler dilerim.