Merhabalar,
"Alınan Hizmet Kullanılamıyor ve iade sağlanmıyor" Hiç kullanamadığınız şekilde lanse edip, baltalamak hoş değil değerli hocam.
Öncelikle, "3 kere her gün" dediğiniz işlem 1 haftayı kapsamaktadır. Son hizmette 3 gün geçtikten sonra yazdınız. Bunun için öncelikle kusura bakmayın, hiçbir müşteride kopma olmamasını isteriz, kopma olmasını neden biz isteyelim? Değil mi? 12 Saat içerisinde kapanan bir hesap olduğunu da bana söylemediniz, 1 günü geçen şekilde hesaplardır hepsi ve ben tedarikçi değilim. Bayisi olduğum ilgili forum üyesine durumu izah ettim ve sorun yaşanmaması adına ricada bulundum adınıza mesajları atarak. Forumda uzun zamandır aktif değildim, konu başlıklarımdan ve attığım mesajlardan buna gözatabilirsiniz. Geri geldiğimde değişen fiyatlar ve sektör vardı. Uzun zaman önce geri gelmedim,
tasarımcım konularımı hazırlıyor ben de bu arada bayilik alarak tekrardan yeni ürünler kattım bünyeme. IPVanish olmamasının sebebi budur, eski konumda da "tek cihaz" olanlarda "tek cihaz" ibaresi ve "İADE YOK, DEĞİŞİM SONUNA KADAR MEVCUT." gibi şeyler yazmakta. Arkadaşa bunu da ilettim ve her seferinde sorgulamadan yeni stok açtım. SS'lere koymuşsunuzdur umarım.
Tek cihaz ürünümde sadece 12 aylık kaldığını söyledim fakat istemediğinizi de belirttiniz.
Ayrıca aylık aboneliği en basic planında
13$ civarı olan bir üründe
110 TL'ye kullanımda tek cihaz bekliyorsunuz fakat öncesinde hiç sormadınız. Bunu ne amaçla kullanacaksınız ben bilemem, teşekkür ederim. Bayime iletiyorum ve telafisi sağlanıyor, üreticisi ben olsam sizlere bu durum karşısında 6 aylık
sorunsuz hediye etmek isterdim

.
Şikayet açılmadan saatler önce sorgusuz telafi sağlanmıştır.