BayMRX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kullandım hocam herhangi bir sorun yaşamadım. Piyasanın nadir özellikli yazılımlarındandır.
ioxer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10 üzerinde en fazla yorum almış konu InstaFly konusudur diye tahmin ediyorum. İlk çıktığından beri kullanıyorum. @tolgasen; hocamı ve yazılımlarını çok fazla kişiye anlattım; güvenlik ve desteğine kefil oldum. Hala da olmaya devam ederim.
tolgasen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumlar ve etiket için teşekkürler herkese.

Instagram hesabınıza mecburen şifreniz ile giriş yapmanız gerekiyor. Şifreniz "yalnızca kendi bilgisayarınızda" AES şifreleme yöntemi ile kayıt edilmektedir. Sunucularımızda şifreniz tutulmuyor ve biz dahil kimse açık göremez.
Yazılım hem kendi içerisinde dijital güvenlik sertifikası ile imzalı, hem de tüm iletişim 2048 Bit güvenlik sertifikası ile kuruluyor. Yani araya bile girilip teknik olarak şifreniz bir başkası tarafından görüntülenemez, imkansızdır. Kullanıcıların güvenliği bizim için önceliklidir.

Zamanında Demet Akalın da kullanmıştı. Milyonluk sayfalar da yönetiliyor. InstaFly sebebi ile şifrenizin çalınması "teknik olarak" imkansızdır.
MertBirden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayısız milyon takipçili hesapta ve sayısız işletme hesabında yıllardır kullanıyorum , kullandırtıyorum. İnstafly veri ilkesi olarak kesinlikle güvenilir bir programdır.
@tolgasen; Hocama ve ekibinin ellerine kollarına sağlık.
yahyayilmaz53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhabalar daha önce 2022 yılında 1 yıl ve 2025 te 1 ay olmak üzere kullandım. 2022'de bayağı işlevsel olarak kullandım işimi gördü açıkçası ancak geçtiğimiz aylarda hem uzun süre kullanmadım diye hemde instagram spam algılıyor diye 1 aylık aldım onda da 1 ay kullanmadım bıraktım açıkçası her ne kadar programa yazılımcıya güvensemde limitleri her ne kadar düşük değerlerde tutsamda işlem bittikten sonra telefonumdan uygulama birkaç defa attı ve şifre değiştirip yine devam ettim, otomatik hareketler algılanıyor diye bildirim verdikten sonra tamamen kullanmayı bıraktım. halen kullanmak istesemde spam korkusundan maalesef kullanmıyorum. Programa ve yazılımcısına saygım sonsuzdur. Amacım kötülemek değil naçizhane kendi yorumumdur.
Serhat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 senedir kullanıyorum problem yok güvenilir.
Meraboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En güvenilir programlardan biridir.

@tolgasen; e aittir program.
cookki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bildiğim kadarıyla çoğu kişinin kullandığı bir uygulama fakat emin olmamakta beraber hesabı spam algılama ihtimali olabilir proxy vs durumuna göre.
zekibilgisayar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu platformda Daha güvenilir uygulama pek azdir
İlginiz için herkese çok teşekkür ederim. burada bir kaç arkadaş spama düştüğünü söyledi, forumda araştırdığımda ise daha önce spama düştüğüne dair konular gördüm. Bu durumu nasıl düzeltebiliriz?