insoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tam anlamıyla stabilite sağlamak için şu 1 haftadır neler çektim hepsini anlatacağım. Ama eğer tanıdığınız yok ise işler çok zor yürüyormuş onun farkına vardım. Daireden fiber kutuya direk kablo çektirdim ve sorun düzeldi. Detaylı şekilde anlatacağım

Hocam o detay farklı bir detay umarım ağrımaz başımız

Hocam çok güzel bir konuya değinmişsin ama ne proxmox hakkında ne de sanallaştırma hakkında bilgim yok malesef. Ne işe yaradığına dair de bir bilgim yok.. Bu konuda optimizasyonda yardımcı olan arkadaşta önerdi ama gerek duymadık. Firmada barınan sunucuda da yoktu bu konuyu araştırıp konuda mutlaka yer vereceğim... Konuyu sabah düzenleyeceğim bu arada...

Yorum yapan destek olan herkese çok teşekkür ederim.. İşler yoluna girdi ve düzeldi tüm detaylarıyla öğlene doğru konuyu update etmiş olurum..
benimde bilgim yoktu hocam eve sunucu koyma hevesi ile bende bu yola düştüm biraz araştırınca anlaşılıyor proxmox kurulumu o kadar kolay ki ve windows/ubuntu kullandım ama sanallaştırma çok işe yarıyor poxmoxda ister vm kurarsınız ister container tabi yine size kalmış ama bence kurun deneyin.