mertsevimph adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, Amazon’daki fiyatın farkındayım fakat orada neden bu kadar ucuz olduğunu bilmiyorum. Ben o fiyatlara satın almadım. Amazon haricinde o fiyata bulabileceğiniz başka bir yer de yok sanırım. Kısacası bilmiyorum.
Ama siz daha pahalıya satın aldınız diye daha pahalıya satmanız gerektiği anlamını taşımaz ki ? En nihayetinde açılmış ve kullanılmış ikinci el bir ürün satıyorsunuz.

Evet herkes aldığı ürünü kâr ederek satmak istiyor fakat bunların tamamı piyasaya zarar veriyor. Şu an konuyu inceleyen ve Gopro'su olan bir vatandaş "aboğw onunki 22k ediyorsa benimki nerden baksan bi 25k eder" diyip konu açıyor. Bu sefer piyasa yükseliyor, bakıyorlar ikinci el piyasası sıfırından yüksek, üretici de "la ben bunlardan az kazanıyorum" diyip artırıyor. Sonra enflasyon üstüne enflasyon...

Bak gel, ürününün gerçek maliyetini araştır ve öyle yaz. Ben bir arkadaşın olarak sana içimden geçenleri söyledim. Seni üzmek, kırmak, rencide etmek yada konunu baltalamak gibi bir amacım yok. Her şeyin bir bedeli var, bedelinde satılması benim kanaatimce uygundur.