reallegal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakın hocam benim derdim tartışmak felan değil ben sadece acıklamaya çalışıyorum.
arkadaşın konu açtığı kategori instagram kategorisi

yani kategorinin amacı

' İnstagram hizmetleri, takipçi, beğeni, reklam, panel, Instagram hesap/sayfa satışı, Instagram sayfa alımı, beğeni ve takipçi hizmetlerinin yer aldığı alışveriş kategorisi !

Ücretsiz veriyor olsaydı konuyu

https://www.r10.net/instagram-ticari-olmayan-konular/

buraya açması gerekirdi ve ücretsiz veriyor olsaydı konuda ücretsiz şekilde belirtmesi gerekirdi.

arkadaş para kazanmak için kullanıcı adları satıyoru , Çok güzel Allah bol kazançlar versin arkadaşımıza hatta forum kurallarına uyarak konu açarsa ilk hayırlı olsun yorumunuda ben yapayım

ancak şuanda ticaret puanı bu kategoride konu açmak için yetersiz
Fark ettiyseniz, konu genel bir kategoriye yerleştirilmiş, yani belirli bir kategori seçilmemiş ya da kullanıcı istediği kategoriyi bulamamış olabilir. Bu durumda, hata kullanıcının değil, moderatör gerekli düzenlemeleri yapmaktadır.
Konu moderatörü dururken sizin bu şekilde müdahale etmeniz bana biraz saçma geliyor. Eğer konu ile ilgili bir rahatsızlığınız veya yanlış gördüğünüz bir durum varsa, bunu

kısmından rahatça bildirebilirsiniz. Bunun dışında, herhangi bir kullanıcının konusunu baltalamaya hakkınız yok.