Daha yeni tanışmışsınız 2 muhabbet etmişsiniz. İster Türk ister Suriyeli böyle bir ilişkiye başlamazdım. Sırf güzel diye evlenilmez. Vizyonlu diyorsun yeni tanıdığın birinin vizyonunu nerden anladınız? Güzelliği yüzünden kız vizyonlu gelmiş size.
Olabilir haklısınız hocam da ben hani bi tık şuanki ilişkilerimde ciddi niyetle bakyom ve bunu belirtiyom sonuçta yoksa daha öncekiler hep takilmak eğlenmek istiyordu bu nedenle ilk başta durumu belli etmek zorunluluğu hissettim. Bu devirde evliliğe yanaşmak yerine takilmak istiyenler fazla. Bende onları ciddi görmediğim için ayırt etmek istedim. Takilmak istersem zaten arkadaşlık kurabileceğim bircok arkadaş edinebilirim. Zamanı ve ekonomiyi baz alıyorum aceleci olmam kendi düzenimi kurmak gibi planlarim var sonuçta hergün hayat zorlaşıyor. Ciddi düşünmeyip gül geç eğlen de yaptım halen de yapsam hayat bir sille vurur bir daha toparlanamam son şansım ciddi olmam ve mantıklı hareket etmem gerektiğini düşündüm ve düşünüyorum. Hayat çok acımasız ve acimasizmis yeni anladim. Şimdi ciddiye alir oldum da iş işten geçmeden kurulu düzenim olmalı yoksa zorluk içinde zorluk çekerim.