24/3 oradaydım. 4. bölük. Kısaydı ama güzeldi. hoşgeldiniz tekrardan
Hoşbuldum hocam, Ulaştırma 3'den selamlar. Gerçekten gittiğimde o kadar övgü vardı ki geldiğimde hak veriyorum. Kısaydı ama güzeldi.
Hoş geldin hocam geçmiş olsun
Hoşbuldum değerli hocam teşekkür ederim.
Hoş geldin ama eli boş geldin ))
Hoşbuldum değerli hocam, biz yanlış zamanda gittik. Her yer üzüm bağıydı ama bilin bakalım bu mevsimde ne yoktu

Artık yazın gidenler eli boş gelmesin
Hoşbuldum değerli hocam teşekkür ederim
Hoş geldin hocam, geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim değerli hocam hoşbuldum
Asker anıları konusuna bekleniyorsunuz
1 Aylık olduğumuzdan yerden yere vuruluruz hocam yapma aman
Hoş geldin Onurcan hocam. İyi bir Bayram diliyorum ve de çalışma hayatında başarılar diliyorum değerli hocam. Dikkat et.. 😇🙏
Hoşbuldum değerli hocam

Bende size ve değerli ailenize güzel, neşeli ve de en önemlisi sağlıklı bir bayram diliyorum. Çalışmaya devam ediyoruz, başarımız beraber ve daim olur inşallah hocam. Kendinize çok dikkat edin lütfen sağlıcakla kalın
Hoşgeldiniz, 2022'de alaşehir'de yapmıştım ben de. Kantinde az kazıklamadı usta askerler. Köpekler hala sizinle eğitimlere geliyor mu

Özlemişim
Kantinde şuan o olaylar kesilmiş gibi duruyor hocam en azından bize denk gelmedi diyelim. Köpekler gelmezmi hep yanı başımızda eğitimde, atışta her yerde beraber geziyorduk
Hos geldiniz bende acemi birligini manisa alasehirde yaptim 3. Boluktu benimde
Hoşbuldum değerli hocam. Teşekkür ederim. Bende ulaştırma 3.bölüktenim. Gittiğim günden beri dediğim tek şey iyi ki ulaştırma 3 e düşmüşüm. Alayın en iyi komutanları sanırım ulaştırma 3 den. Özellikle Enver komutan ve Ahmet komutan ikiside bir pırlanta. Harici olarak Ayaşlı kadar kral bir komutan görmedim.