Geçen ayın 18inde başladım. İlk gün yoğunluktan bir şey yemediğim için akşam da es geçtim o yüzden çok zorlamadı.
2. gün düzenli olarak yemek düşünüyorsunuz. Arada geçiyor. Ama üstünüzde ekstradan yorgunlukta oluyor.
3. gün açlık problem olmaktan çıktı ama genel olarak yemek yediğim zamanlarda keyifsizlik, düşüş oluyor.
4. gün açlık aklınızdan neredeyse tamamen çıkıyor, zihniniz daha berrak oluyor. Amacım biraz daha test etmek ve 100 kilonun altına düşmek olduğu için ara verdim. Aynı gün hamburger de gömdüm
Aynı anda sigaraya da bıraktım. Zaten açlık varken sigarayı düşünmem dedim, zaten açım sonuçta

İşe yaradı mı dersen evet. 4. günlük süreçte 102 kgdan 99 - 98 civarına düştüm. Hala sigara içmiyorum.
Bu süre boyunca sadece, su, çay ve limon/su/tuz karışımı içtim. Karnımı çayla doyurdum biraz. Şeker yok tabi. Vücuda güzel bir reset oluyor fakat bunu yapmak için uygun bir zaman da gerekli. İşin ortasında enerjiniz düşünce anlayışla karşılayacak çok patron yoktur ülkemizde.
Uygulamayı düşünen varsa diyetisyenle konuşması en mantıklı yoldur. Sadece kendi deneyimlerimi paylaşıyorum.