Yapay zekaya bela okduğuma bakmayın. İşi bilsem ben de yararlanacağım ki zaten devir artık yapay zeka devri sadece içerik deil her alanda. Türkçe siteler az kazandırıyor ancak ingilizce dil bilmeden de yabancı site açmak mantıklı gelmiyor çünkü hit alamıyorsun ve kazançta olmuyor. Tabi bunu da dil bilmeden yabancı sitelerden kazananlar bana gülecektir. Ne diyelim allah herkesin gönlüne göre versin. Umarım istediğiniz kazançlara ulaşırsınız
Bu konuda size katılıyorum aslında, o dili hiç bilmeden içerik yazmak çok mantıklı değil. Ama ingilizce siteyle başarı yakaladığımda şunu yapmıştım. İçerik tamamen bittikten sonra, ChatGPT ile yeni bir sayfa açıp, o içeriği ona inceletiyordum. Objektif bir şekilde, dil bilgisi, yazım yanlışı veya anlamsız olanları çıkartmasını istiyordum ve yine yardımcı oluyordu. Tabii ki hiç ingilizce bilmeden yapılacak iş mi, bence değil.
Türkçe sitelerinde dediğiniz gibi pek getirisi yok. 1 yıl önce sitelerim günlük 40-50k hit alırken bile 3-4 asgari ücret anca kazandırıyorlardı. (Bütün sitelerimin toplamından bahsediyorum).
Bu işi en iyi yapanlardan birisi Ayhan Abi gibi yapamadıkça, biz sadece kendimizi deniyoruz aslında. Yani buradan gelecek gelirle geçinmek için değil de, birazcık vakit geçirmek, hobi için yapıyoruz/yapmak zorunda kalıyoruz diyebilirim.