Asimmim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence keyubunun burada bu tarz bilgiler istemesi gayet normal
misal r10'a kaydolurken herhangi bi fotoğraf istemiyor ama herhangi bir sebepten şüpheli bulunursan kimlik doğrulamaya yönlendiriliyorsun ve elinde kağıt kimlik ile fotoğraf isteniyor keyubu da aynısını yapmış
sorun şu diğer sunucuları aldığımda aynı karttan aldım. aynı banka aynı isim neredeyse aynı tutar nasıl bir değişkik olabilirki ödeme yaparken diğer kullanımdaki sunucular duruyor. verdikleri hizmet al gülüm ver gülüm değil.

bilim işi ile uğraşan herkez bilir . verilerinin oldugu sunucunuz mesela web siteniz sebepsiz yere dursa . musteri kaybınızı kim telafi edecek. bakın şikayet varda aynı sorunları gördüm. ve herkezde aynı sorun var. bakın . burda onemli noktalardan birisi kimlik göndermek sitemeyenler için ibana 1 tl atın demişler. 6 tl masrafı var 7 TL . bunuda yaptık. ve halen acılmadı. burda art niyet var işte. 2 seçenekten birini yapıyorsanız. ve halen sizi baslarından savıyorlarsa siz ne düşünürsünüz peki ? bakın hepsini geçtim. açmazlarsa açmasınlar. dünyada tek hizmet veren yer kendileri değil. ödemesini yaptığım. ama hizmetini almadığım bir ürünün iadesini yaptık demeleri ve paranın iadesinin olmaması ayrı bir sorun. burda çök büyük bir becereksizlik yada art niyet var.