ben kendi irademle uzun zamandır israil mallarını almıyorum. ayrıca 15 aralıktaki
şu açıklamaya bakarsanız israille devlet olarak herhangi bir ticaretimiz yok, hatta gümrük kapatılmış. o boykotlardan bişey çıkmaz demeyin, belki siz görmediniz ama israil markalarının %70lere varan indirim yapıp yeterki alın demesinden belli çıktığı.
Büyü falan mı yapıyorlar acaba hükümet destekcilerine gerçekten artık şüphelenmeye başladım.Siz gerçekten bunlara inanıyor musunuz ? Neyse blokluyorum sizi kusura bakmayın gerçekten tamammül edemiyorum artık.İsrail gemileri akdenizde cirit atıyor.Tank palet fabrikanı satmışsın.Kozmik odayı açtırmışsın.Milli değerler satılmış peşkeş çekilmiş o zaman ses çıkmaz ama şimdi sokaklardaki insanlara haksızlıklara adalet arayanları neredeyse terörist diyeceksiniz.Çocuklar bile içeri alınıyor sırf sokaklara çıkıyor boykot yapıyor diye.Kanallar kapatılıyor hükümet yanlısı olmayanlar .Herkes birbir içeri alınıyor sırf muhalif diye biz burda haktan hukuktan adaletten bahsediyoruz.Neyse blokladım kusura bakma cevabını da okumayacağım gerçekten gerek yok .