Winman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Susmak doğru değil tabi ki fakat dediğim gibi herkesin kendi tercihidir. Güzel açıklamalar gelmiş.
Herkesin kendi tercihiniz dediğiniz de işte şu düşüncede ;
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın
Aman ben hiç karışmayayım ekmeğimden olmayayayım.Kazançlarım düşer vs .
Bugün yerli ve milli ürünler boykot ediliyor diye boykot yapanları vatan hainlikle suçlayanlar ülkenin bir sürü değeri satılınca ses çıkarmadı.Devlet ile hükümeti bilmiyor çoğu.Hükümeti devlet sanıyor.Hem filistini savunup diğer taraftan israille son sürat ticaret yapıldı ama halka israil mallarını boykot dediler.Onların boykotu bile iki yüzlülüktü. Şu an da yerli milli şeyleri boykot ediyorlar dediler.Hak hukuk adalet isteyenlere sokağa mı çıkılır dediler.Yazacağım inan bir sürü şey var ama neyse.Şu an korkanlar zaten ses çıkarmıyor çıkaramıyor ama artık yeter buramıza geldi diyenler ses çıkarıyor.
Zaten herşey para değil haksızlık karşısında korkmadan susmayanlar ses çıkarıyor.Bugün bir haksızlık adaletsizlik biryerde varsa ve susuluyorsa yarın bir gün sıra onlara da gelir mevzu siyaset de değil.Mesela ben boşuna kesilen ağaçlara bile ses çıkarırım .Gerçek milliyetçiler bu ülkeninin suyunu bile savunur.Yönetenleri çok eleştiren insanlar vatanhaini değil aslında gerçek vatanseverlerdir.Bir yerde hata eksik görmüştür ki düzeltilmesini istiyordur.Benim düşüncem bu yönde.