Etrafıma bakıyorum kimse kalmamış. işten eve evden işe olarak hayatıma devam ediyorum. Nolduysa her şey 2020 senesinde oldu. Yaklaşık 4 senelik ilişkim bitti. Sonra arkadaşımın yanında ona karşı tepki gösterirken kimseye güvenmeyeceksin şeklinde konuşuyordum. En yakın arkadaşım 15 seneyi aşmıştır. Nerdeyse her gün görüşürdük. Ertesi günler yanına gittiğimde baktım soğuk falan yapıyor. Sonra ben yanından gidince mesaj atmış böyle böyle diye kafasında bayağı kurmuş. Yani sırf kız için kimseye güvenmeyeceksin lafımı kendi üzerine alınmış çok tuhaf. Sonra zaten güvenlik işi yapıyorum tek çalışıyorum eski iş yerinden az çok samimi olduğum arkadaş var çalıştığım için düğününe gidemedim. Sonradan mesaj attım görüşelim falan diye ayrıca hediye vermek istemiştim. Baktım tersler gibi şeyler yazdı falan sonuç engel. Herkes tuhaf gerçekten, benim düğünüme gelmedi diye kimseye bu şekilde davranmam. Yani tepki gösterirsin belki soğuk davranırsın da tamamen çıkartmak saçma değil mi. Sonuçta iş arkadaşıyız aşırı bir yakınlığımızda yok ki.