Kilo kaç hocam senin? Yani ben birisini tanıyorum 160 civarı kilodan 70-75 kiloya düşmüş birisiydi. Bu kadar içe dönük kapanık olmak ile yılmak ile inan bir yere varılmaz. Yarın bir gün düzeince hayatında bu günlere dönüp bakar gülersin gerek yok o yüzden intihar filan bunlarla zihin doldurmak iyi şeyler değil. Ben az önce bir konuda da yazdım; bir insan kilo verecekse abi o insanda hareket olması gerekiyor. 120 kilo bir abimiz vardı kilodan dolayı beyin kanaması geçirdi kendisi aktif bir insandı ancak ona rağmen gel gör ki beyin kanamasından sonra 50-60 kilolara düştü hastanede yatarken. Bu şekilde bir tercih iyi değil, bunun sende farkındasın ki bunalıyorsun. Yediklerine dikkat edeceksin hocam. Klasikleşmiş şeyler belki sana boş gelebilir ama ekmek, yağ tüketimi, fast food bunlardan uzak durman gerekiyor. Aç kalarakta kilo verilmez buda bir gerçektir yani 2-3 işte çalışmakta biraz garipmiş hocam; kişi kendini bu denli niye yoruyor onuda değerlendirmek lazım. Biraz daha kendine yönelik tek işe geçme imkanın varsa ona yönelsen bu sayede arta kalan vakit ile spor salonuna gidersin. Hep dünya diyerek 2-3 iş ile intiharı yeğleyeceğine gel 1 iş ile hayatının monotonluğunda kurtul kendine vakit ayır derim. Konuşacağın dertleşeceğin olursa yaz boş vaktimde yazarım yani elimden geldiğince.