Valla hocam vertigonun çok çeşidi var ben 2 sene çektim bu hastalıktan hala çekiyorum fakat çok düşük şekilde gitmediğim bölüm gözükmediğim doktor kalmadı.Mr,eeg,kbb, göz her yere gittim Cerrahpaşada bile doktor doktor gezdim fakat işin sonu psikolojik diyip antideprasanı dayıyorlar, benim problemim denge bozukluğuydu başım dönmüyordu hani sabah kalkarsınız uyku sersemliği olur ya aynısından. Tam net başım dönmüyordu bu hastalığın başlangıcında öyle bir başım döndü ki sonra sersemlikle dengesizliği hasar bıraktı sanırım. Denemediğim ilaç kalmadı.
Ben çok geç saatlerde uyuyordum babam sağolsun bu durumu bana fark ettirdi gece 2 -3 gibi uyuyordum sürekli uyku düzenimi düzelttim. 1 hafta sonrasında şiddeti azaldı. Şu an çok şükür iyiyim ama en ufak bi geç uyumamda 2-3 de yatayım ertesi gün ince ince baslıyor denge kayıplarım. Sana tavsiyem önce hastalığını tanı neyden hoşlanıp neyden hoşlanmıyor. Antideprasanda kullandım bu arada 1 sene bişeye yaradı mı bilmiyorum. He birde tavsiyem şu olacak internetten araştırmayı yapma,zaten vertigo 2 çeşit biri beyin omirilik soğanından gelen diğeri ise kulaktan kristallerden gelen. Mr da sorun yoksa beyinle alakalı bi durumun yok gibi hocam. Yine doktor iyisini bilir ama tecrübe edindiğim için söylüyorum. Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.