falcaoyusuf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

2 ay önce sabah yatakta uzanırken şiddetli baş dönmesi yaşadım.
Nöroloji Mr çektim temiz çıktı, KBB gittim temiz dedi, vitamin değerleri düşük çıktığı için b12 ve d vitaminleri aldım. Ek olarak baş dönmesi ilacı olan betaserg kullandım 2 ay geçmesine rağmen halen devam ediyor.
Sorunun çözümünü bulamadım halen, forumda bu durumu yaşayan veya çevresinde yaşamış olan deneyimlerini paylaşabilir mi?
Hayat kalitemi çok olumsuz etkiliyor bu durum, genellikle başın arka üst kısmında bir şey var gibi aşağı bakınca, telefona bakınca bir süre sonra tetikliyor.
Hocam 3 ay önce bu lanet durumu yaşadım, aynı gün içerisinde acil servise gidip serum taktırdım o gün içerisinde tamamen kesti attı. Allah düşman başına vermesin, sol tarafa yattığım zaman dünyam dönüyordu. Çok çok geçmiş olsun.