Merhaba hocam,
eleman kavga çıkarmak için yer arıyor gibi geldi bana, annesini o kadar çok düşünüyorsa en başta ilacını almaya kendisi giderdi zaten, annesini göndermezdi.
Merhaba evet orası belli zaten saatli bomba gibi geziyor adam olsa da annesini yollamasa hiç
Daha vahimide 4 tane erkege benzeyen kişilik var etrafında.Hiç kimse benim oldugum ortamda benim huzurumu bozacak şekilde sesli bagırarak konuşamaz.
Evet bence de gidip adamı tartaklasınlar demiyoruz ama bişey yapılabilirdi.
neredeyse 3 yıl olmuş. acaba ne oldu bu şahıs? herhangi bir ceza aldı mı?...
İfade de pişman olduğunu özür dilemek istediğini falan söylemiş bir şey olmamış tutuklama vs.
İyi bir psikoloji ve iq testinden sonra bireysel silahlanma olmalı.
Bence ileride böyle bişey olacak çünkü gerekli, zaten herkesin belinde ruhsatsız silah geziyor bence önü açılmalı.
Caydırıcı cezalar verilmedikçe böyle suçluların önüne geçilmez. Adamın başını belaya sokmalık.
Cezalar bence de yetersiz.
şahıs ölümle tehtit ediyor adam öldürmüş gibi muamele görmüştür umarım bu tip insanların naif ve kimseye zararı olmayan insanlarla aynı il ilçe yada ülkede yaşamaması gerektiğini düşünüyorum bana katılırsınız katılmazsınız doğru yol bu gibi görünüyor.
Böyle insanlar sağlıklı insanlarla bi arada gezmemeli bence
O kadar erkek var bi tanesi yere indirmemiş. Hele bir tanesi arkada hiç umrunda değil birde çalışan ve kalıplı yazık
Yere indirmek değil de hocam belki farklı bi çözüm bulunabilirdi.
O adamlardan 1 tanesi karışsın, o eczanedeki kimse arkasında durmaz bizi korumak için adama göğüs gerdi demez aynı olay benim başıma geldi. Dahada öldürsünler karışmam umurumda olmaz sanki katilmişim gibi kafese koyup götürdüler karakola, Kimsede yapmayın etmeyin demedi herkes hayatına devam etti bende bundan böyle kafamı çeviriveriyorum
Haksız değilsiniz ama en azından hemen polisi arayıp bişeyler yapılabilirdi sözlü vs.
Erkekler neden karışmıyor diyenlere şunu söyleyebilirim; Canınızı yerde bulduysanız ve arkanızdan size üzülecek kimse yoksa siz karışırsınız. Karışırsanız hem suçlu konuma düşersiniz hem de mezara da gidebilirsiniz ama diğerleri hayatına olduğu gibi devam edecektir.
Orası kesinlikle öyle erkekler gitsin vursun kavga etsin düşüncesinde ben de değilim ki gerek de yok.