SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Merhabalar

Her ay yüzlerce backlink alışverişine ev sahipliği yapan Backlinkmatik platformu olarak, Backlink alım ve satım süreçlerinizdeki fiyat yaklaşımınıza yardımcı olması adına ücretsiz bir araç geliştirdik.

Backlink ve Tanıtım Yazısı Fiyatı Hesaplama aracı, pek çok farklı kritere göre, reel pazar verilerine ve dinamiklerine dayanan bir hesaplama algoritması ile, alıcı ve satıcılara özel yaklaşımlarda sonuç sunmaktadır.

https://backlinkmatik.com/backlink-ve-tanitim-yazisi-fiyati-hesaplama/ adresinden aracımıza ulaşabilirsiniz. Daha önce geliştirdiğimiz ve bundan sonra geliştireceğimiz pek çok araç gibi, bu aracı da her zaman %100 ücretsiz olarak kullanabileceksiniz.

Aracımız kullanıma ilk kez açılmıştır ve henüz gelişme aşamasındadır. Onlarca farklı test yaparak pek çok hatayı giderdik ve şuan yüksek oranda gerçekci bir hesaplama yaptığına inanıyoruz. Ancak yine de kullanım sürecinizde tespit edeceğiniz her türlü eksik ve hatayı, ya da geliştirme fikirlerinizi duymaktan memnuniyet duyacağımızı ve en kısa sürede gerekli çözümleri sağlayacağımızı belirtmek isteriz.

Backlink fiyat hesaplama aracı : https://backlinkmatik.com/backlink-v...ati-hesaplama/

Bu tür paylaşımlarımızı kaçırmamak adına etiket bildirimi almak istiyorsanız, aşağıdaki listemize katılmak için yoruma "etiket listesine katılmak istediğinizi" belirten bir mesaj bırakabilirsiniz.

@ozbatu; @4irlines; @NEASTRO; @Spec1299; @bariscelik; @YEF Digital; @Cnkrt2; @Gelistirici; @GreenLight; @Xugart; @Paleo; @insolitax; @eratalay; @Nookta; @Paranoid; @A.AY; @Jorphy; @HamdiCetin; @MahmutD; @Yavuz; @Cupcake; @xAsAx; @Nadas; @Anglo; @Jonezz; @MuratCENGEL; @S3m1h; @metehanteoman; @DeCode; @Bilmece; @catomustafa; @tasmarket; @akimito; @UKHosting; @tnbekr; @Saitama; @BLU; @rokann; @ismail03; @Honomy; @bagbaq; @Hurtech; @ismailgokcek; @MajoR44; @themagicword; @Batu75; @Dixon; @DeepX; @MrGokturk; @serkanzade; @thats; @selcuksofta; @Matias Delgado; @Matias; @demirel; @ROT; @dinozor; @ultibil; @bhyilmaz; @HasanPakac; @YuzarifD; @Marcuscx; Misafir; @TeknoCoder; @populerim; @Defineci; @declan43; @dinozor; @Vakana; @Zen; @yeldantech; @dombalak; @Spec1299; @Turgut1453; @Mavigenc; @doguizm; @dumbythegrey; @asarikus; @brnkrc; @MetaLaw; @Skyling; @myclub; @AliCanCekmez; @TurgayGok; @pisipisi; @Analog; @webmaster59; @baliktasarim; @Burak_co; @Ademerdogan;

Önceki paylaşımlar :Seri Harici Önceki SEO Paylaşımlarım :
  1. Backlink çalışmalarınızda rel="sponsored" etiketi kullanıyor musunuz?
  2. 🚀🚀Site Hız Skorlarına Gereğinden Fazla Takılıyorsunuz🚀🚀
  3. 80/20 Kuralı Hayatınızı Değiştirebilir
  4. Sizce Google Yapay Zeka İçerikleri İle İlgili Aksiyon Alır mı?
  5. İç SEO Gücü + Etki - Tepki + Mutluluk 🤩
  6. Backlink Paketleri Memnun Olanlar vs Olmayanlar
  7. Domain SEO İçin Neden Önemlidir?
  8. Önden Ödeme Talep Eden SEO 'cular
  9. AI İçerikler İle Sitenizin Geleceğini Riske Atmayını
  10. ��"Ya Tutarsa" SEO Hizmetleri��
  11. Max Kaç Linke İzin Var Hocam? Seni gidi seocu seni
  12. Milyonlarca Backlink İçin Link Reddetme (Disavow) Çalışmasına Dair Analiz ve Tavsiyeler
  13. SEO için Boşa Harcanan Paralar
  14. Site Alırken, Trafik Değerlendirmesi Yaparken Buna Dikkat Edin!
  15. Backlink Alırken Backlink Analizi Yaparken Kaçırdığınız Şeyler��
  16. SEO'da Sezgiselliği Dikkate Almıyorsan��, Baştan Kaybediyorsun!
  17. Doğru Bilinen Yanlış : Manuel Eklenen Backlink İyidir��
  18. Rakip Analizi Yaparken Backlinkleri Yorumlamak��
  19. Doğru Bilinen Yanlış : Disavow Yapmak Spam Score Düşürmez
Elinize sağlık, yine çok güzel bir hizmet. Ben boşverin ben emekli işi yaklaşık sonuçtaki fiyatlara verebiliyorum ama bu fiyatlara eğer verecekse piyasa kimse site açmaz tabii ki eklerde önemli sadece örnek olsun diye veriyorum benim bir siteme aldığım link sayısı 4 milyon adet, böyle bir sitemi denedim 140 TL'ye sat önerisi verdi bana, elbette yazılım geliştirilecektir. Ancak ola ki bu siteme gidip 1.000 tl'ye say dese o da olmazdı bu seferde 1.000 TL'ye kimse almaz vs vs. Tekrar araç için teşekkürler.