Kimse Türk düşmanlığı yapmıyor, gerçekler acıdır ve ne yazık ki Yurt dışında yaşıyorsan altın kural şudur: Türklerden uzak dur! Çünkü gittiğin ülkenin vatandaşından görmeyeceğin zararları kendi vatandaşından görürsün. Hiçbir Allahın kulu da bu dediğimi inkar edemez. Ve yine dediğimi tekrarlıyorum, düşman dediğin ülkede bile başına kötü bir şey gelse sokağa çıksan illa yardım eden çıkar, TR de gözünün içine baka baka kaçarlar... Yurt dışında yaşamamış kişilerin atıp tutmasını önemsemiyorum bile...
Bu Türk düşmanlığı değil mi? Bir süre Almanya'da yaşadım, sıfır nezaket sıfır insanlık. Komşularım birbirinin açığını arıyordu polise şikayet etmek için. Genelleme dışında konuşuyorum ama yarısından fazlası böyle.
Açtığınız konulara baktım, sorduğunuz sorulara, istediğiniz desteklere onlarca cevap gelmiş. Türk formunda ima etmeye çalıştığınız şey gerçekten çok komik. Bu düşünceye sahipseniz Yunan forumlarını kullanabilirsiniz.
Yunan vatandaşı olup benim ülkemin forumunda ticaret ve yorum yapıp, benim ülkemin dilinde konuşmanız, üstüne birde yok TR şöyle, yok TR böyle diye atıp tutmanız yanlış anlayabilirsiniz patavatsızlıktan başka bir şey olmuyor.
Emin olun Türkiye dediğiniz veya düşündünüz gibi bir yer olsaydı, bırak Türkiye gelip gitmeyi, bu Türk menşeli forumda bile barındırılmaz, ticaret yapamaz, hiç bir sorununuza yanıt alamazdınız.
Diyeceklerim bu kadar, hayatınıza başarılar dilerim.