hocam kategori yöneticisine ulaşma durumunuz yok hepsiburada ve trendyol için söylüyorum diğerlerini bilemem, zaten diğerleri çöp önemli olmayan platformlar.
bana ulaşırsanız bir kaç tüyo vereceğim. Belki uyguluyorsunuzdur ama bilgiyi paylaşmak isterim sizinle.
Bol keseden herkes nasıl atıyor. Nasıl yok ?
Hocam şahıs şirketi olmanın tabiki bir dezavantajı yok kastım profesyonel kalabalık bir ekibimiz yok hani aile işletmesi o anlamda söyledim orayı bütçe açısından. Reklam da ürün/mağaza influencer her yolu deniyoruz fakat maksimum gelebildiğimiz seviye bu. Kategori yöneticisi kısmını ilk kez duyuyorum cahilliğimi maruz görün. Biraz daha bilgi alabilir miyim?
Kategori zor ve rekabet olan bir kategori. İnsanların hassasiyeti başka bir boyutta. Öncelikle N11 ile sınırlı kalmayın. TY, HB girin. Kaybedeceğiniz bir şey yok.
Hangi bölgedesiniz ? N11 için konuşuyorum Marmara bölgesindeyseniz
marmara@n11.com adresine mail atın, dönüş hızına şaşıracaksınız. Bir ürün belirleyin ve gerekiyorsa kar etmeden satın. ( Sermayeyi nakite çevirmek diyebilirsiniz, reklam diyebilirsiniz, marka bilinirliliği diyebilirsiniz farketmez.. )
Sonrasında bu şekilde devam edin. Kilit nokta " insan ilişkileri ".. Reklam desteği, komisyon desteği vb.. Arkasından gelecektir.