Hocam merhabalar, iyi bayramlar öncelikle, umarım bayramınız iyi geçiyordur. Genel üreticilere ulaşmanın en iyi yolu, ulaşım sağlama sebebinize göre değişiklik gösterebilir. Tahmin ediyorum ki butik bir firma kurma ve ürünleri dip fiyattan alıp, markalama yapıp satma gibi bir düşünceniz var. Yerinizde olsam öncelikle bölge değerlendirmesi yapardım, üreticiler genellikle zincir olmayan mağazalarda hizmet verirler, şehrinizin çarşısında kolaylıkla bu tür üreticiler bulabilirsiniz. İşinizi ölçeklemek veya daha büyük bir iş hacmi ile bu sektöre atılmak için ise Alibaba'dan yararlanabilir, ürününüzü Çin'de ürettirip belirli yasal metodlar aracılığı ile ithalat yapabilirsiniz. Onun dışında basit bir Google araması bile sizin için yeterli olacaktır diye düşünüyorum. "fason takı üreticisi" , "fason bileklik üreticisi" vb. aramalar yaparak istediğiniz üreticilere ulaşabilirsiniz. Fason firmalar, doğrudan üretici sıfatı ile hizmet veren, satıcı markaya doğrudan stok oluşturan ve üretim sağlayan firmalardır.

Biraz uzun yazdım ama umarım aklınızdaki soruya cevap verebilmişimdir . İyi günler