Hack yapmak için 600 doları gözden çıkarıyorlar sizi hedefe mi koymuşlar ki böyle maliyetli şekilde uğramışlar bilgisi olanlar cevaplayacaktır İnşallah hiçbir şey elde edemezler de kalırlar öyle
Çok doğru, hatta ödemeyi direkt yaptıklarında şaşırıdm bile. Çünkü bilindiği gibi makale yayınlanır dofollow olarak ve ardından ödemeler gerçekleşir.
Geçmiş olsun arkadaşın dediğine katılıyorum 600 doları gözden çıkardılarsa beklentileri yüksek olmalı
Çok sağolun, web sitesini kestirmiş olabilirler çünkü isviçre de iyi bir sıralmaya sahip.
Yayın alanı için 600 dolar bir şey değil
Enteresan bir durum hacker, penceresinden bakınca mantığa pek yatmıyor.
Tuhaf bir hacker arkadaş olabilir ya da grup. Çünkü 3 adet mailden iletişime geçtiler onaylatmak için..
Merhaba hocam,
sadece tarayıcı cookie'lerini çaldıklarına emin misiniz? 600 dolarlık bir yem atmışlar.
Gördüğüm kadarıyla dosyayı indirdikten sonraki verileri almışlar ancak bu cookie ler değil, bir keylogger tarzı bir şey ile alınmış. dosyayı indirdikten sonra yerleştirmiş olmalı ve kaspersky o esnada uyuyormuş. halbuki onunla açmıştım.
Geçmiş olsun hocam banada çok mantıklı gelmedi ya beklentileri çok yüksekti yada başka bir şey var
sağolun, allah akıl fikir versin diyelim bunlara
sana gelen dosyayı 3. bir kişi hazırlamış olabilir. asıl hedef reklam verendir. sen arada kaynamış olabilirsin
3 adet mail üzerinden iletişime geçtiler onaylatmak için. Ama tabi ihtimal dahilinde olabilir.
Gerçekten garip, bu tarz durumlardan bir miktar önlemek için antivirüs artı mac işletim sistemine geçtim.
Kaspersky kullanıyorum hatta dosyası onunla açtırdım ama uyumuş işte. mac ekosistemine geçmeyi düşünüyorum ama windowsu bırakamıyor insan. Crowdstrike'a geçmek lazım kaspersky ı bırakıp