Jorphy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konuda toplam 29 cevap var ve 28'i sizden farklı düşünüyor hocam bu konudaki fikriniz nedir
28 kişi değil, tüm forumun farklı düşündüğünü sanarsak bu bir eksiklik midir? Hayır, farklı bir bakış açısıdır. Herkesin baktığı pencereden bakmak kişiye ekstra bir şey kazandırmaz, birikim sağlanamaz. Ben hiçbir mesajımı "başkası ne düşünür, ne cevap verir, olumlu mu, olumsuz mu tepki gelir" diye yazmıyorum. İnsanların bakış açısı ve algısı her an değişebilir, şu anda bunu ülkedeki herkes deneyimliyor. Başkalarının düşündüklerine göre hareket edilmez, olumsuz düşünürler diye doğru bildiğin ve savunduğun bir doğruyu yazmayacak mısınız? Benim bir çekincem yok, doğru bildiğim doğruları, inançları, düşünceleri, fikirleri her alanda her yerde savunurum ve gelecek olumlu, olumsuz tepkiyi dert etmem. Tarihi araştırırsanız herhangi bir konuda; lider, büyük adam, fikir babası, buluş yapan, bilim adamları, halk gözünde değerli insan vs olan herkesin kendine ait bir bakış açısı olduğunu ve başkalarının tepkilerinden korkmadığını görürsünüz. İlla bunlardan birisi olmamıza gerek yok, doğru bir insan olmak için doğru bildiğiniz şeyleri sadece teoride değil pratikte de savunmanız gerekmektedir. Pratiksiz bir teori yoktur, hiçtir.