Evet, ürünü/hizmeti alıp ücreti göndermeyen. Ücreti alıp ürünü/hizmeti vermeyen.
6 ay da geçse, paranızı-hizmetinizi iade etse, d0landırıcı olmuyor. Bu enflasyon ortamında siz zarar ediyorsunuz sadece.
Çoğunluk takla için kullanıyor aylar sonra iade geçiyor, bazıları da direkt kayboluyor.

Yukarıda bir arkadaş yazmış katılıyorum, burası bir e ticaret platformu değil. Ve her tip insan var, aldanmamak lazım.
Nasıl boğazından haram lokma geçirmeyen insanlar var ise bu dünyada, tam tersi, her atomu pislik yüklü yaratıklar da var.
Elden ürünü görerek, ya da aracı kullanarak sarı site vb satın alın. Aksi halde 3 kuruş iskonto için çektiğiniz baş ağrısına değmiyor.

mustafabarut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Coşkun Çetin; @Vigo; kişisinden şikayetçiyim normal bir şekilde açılışa katılmama rağmen 2. sayfada attığı mesaj ile beni do0lanfırıcı yerine koymuş
Sikayetim var karegorisindeki 9 maddede yazdığı gibi ve 12 maddede yazıdığı gibi @Vigo; kişisinden şikayetçiyim
Arkadaş seni ve diğer etiket sahiplerini uyarmış ödeme yapma konu sahibi d***** demiş, ifşalamamış