webgiller adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madem öyle ben tarayıcımın yenilenmesini istemiyorum Vue.Js veya Alphine.Js kullanın bakalım.
WebPerformans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet bunun için bir çok güncel tech var zaten. Laravelde bile bunu yapabilirsiniz. Mevzu zaten bunlara geçmek. WordPress'in DB yapısı bile en leş yapı. 300-500 yazıda bir şey olmuyor.

5000-10000 yazılara geldiğinde artık zaten bir Developer ile çalışıp siteyi optimize etmek zorunda kalıyorsunuz. https://shiftdelete.net/ mesela türkiyenin en büyük medya şirketlerinden birisi ne kullanıyor WordPress ama sizce ne kadar özelleştirme ve geliştirme vardır bu sitede tahmin edemezsiniz.

Yani benim düşüncem şu aynı paraya daha temiz altyapı kullanmak varken zaten karmakarışık olan bir yapı ile neden uğraşasınız?
2016 çıktığı günden bu yana next.js içinde günlerini geçiren biri olarak ve zeit ile bir çok zaman mail kontağında olan biri olarak yazıyorum (vercel olmadan önce zeitti geliştiricilerin şirketi ) Next.JS ye ne yazıkki herkes geçemez hocam . İnsanlar web e merak saldığı zaman genelde wp ile baslar . Profosyoneller farklı dillere yönelir . Wordpress bu yüzden süreki yeni baslayan ve orta ölçekli siteler için sürekli kullanılacaktır . Günden güne aksine yükseliyor kullanıcı sayısı . Ayrıca herkesin node js next js vb sisteme geçmesi demek paylaşımlı hostinglerin bitmesi demek (Paylasımlı hostlarda biliyorsunuz çalışmıyor node desteği yüzde 95inde yok ) yani anlayacağınız şu ki Tüm sistemler hep var olacak ve onları kullanmaya devam eden birileri hep gelecektir Bana göre ihtiyaca göre yazılım dili seçilebilir .