DOLAR BAZINDAKİ FİYAT GÜNCELLENEREK 450 TL'YE SABİTLENDİ! DOLAYISIYLA iPHONE AYRICALIĞIYLA ALINAN HESAPLARDAN DAHA UCUZA GELDİ!
Merhaba,

Kişiye özel ChatGPT Plus hesaplarının ana sağlayıcı satış konusuna hoş geldiniz!

Bilirsiniz ki, forumda her sektörde herkes ana sağlayıcı olduğunu iddia eder. Bu yüzden hep bu terimi kullanmak istemişimdir Ama bizimki iddia değil! Gerçek!

---

Forumda ortak hesap adı altında satılan ChatGPT Plus üyeliklerinin çoğunun tedarikçisi biziz.

Ancak biz, ortak hesap satmıyoruz! Tedarik ettiğimiz bu hesaplar gibi; kişiye özel, kişisel hesapları doğrudan ana sağlayıcı olarak son kullanıcıya teslim ediyoruz.

Böylece chat içerikleriniz gizli kalırken, maddi tasarruf etmek için; onlarca kişiyle aynı hesabı paylaşmıyorsunuz. Size özel, limitleri daha yüksek, hemen farklı modele geçmeyen, yalnızca sizin kontrolünüzdeki ChatGPT Plus hesabınıza derhal bizimle iletişime geçin; indirimli fiyatla sahip olun!

Kendi sitesinde $20.00 USD üzerinden satılan hesaptır.
  • Ortak hesap değil; kayıtlı mail adresiyle birlikte teslim ediyorum. Satın alım sonrasında bütün şifreleri değiştirip, hesabı kontrolünüze geçirebilirsiniz. Öyle de yapın zaten.
  • Aylık plandır. Siz alana kadar gün azalmaz; sipariş üzerine hesaplar hazırlanıp teslim edilmektedir.
  • $20.00 USD yerine 450 TL.
  • İster chat içeriklerinizin gizliliğini düşünerek alın, dilerseniz de ortak hesap olarak R10'da satın; para kazanın. Kullanım hakkı, amacı, sorumluluğu ve yararlanma becerileri size ait.

Stok: Her zaman var ama her zaman bu fiyata olmayabilir. O yüzden konuyu görmüşken sonraya erteleme, gel!
Ödeme: Havale/EFT (FAST)

Konuyu görsele döküp süslemek istemedim. Kısa, açık, yalın ve net olsun istedim.