Genel olarak eğitimin mantığını anlayamıyoruz.
Bir eğitimi almak ve bitirmek sizin için kesin sonuç vermez. Eğitime katıldım milyoner oldum diyebilmek için eğitimi bir basamak olarak kullanmanız gerek. 6 sene tıp okuduktan sonra evet bu doktor oldu diyemiyoruz. Belki 20 sene sonra uzmanlaşıyor vs.
Kişinin eğitimini aldım ama daha detaylı bakmadım. Ancak sadece eğitimle zaten iş yürümez. Eğitimi al, altyapı ve mantığı kavra sonra kendi yolunu çiz. Başarılı olmak yada olmamak sana kalmış. Belki hiç kazanamaz Belki çok niş bir alan bulur yürür gidersin.
Şu kendi kazanıyorsa neden eğitim satıyor diyenleri de anlayamıyorum. Bu öyle birşey değil dostlar. Eğitim pasif gelirdir. Eğitim pr dır. Eğitim networktür. Siz bir işin duayeni bile olsanız eğitimle ek gelir elde edebilirsiniz. Acun az mı kazanıyor ki acun akademiyi kurdu. TV satın aldı, başka yatırımlar yaptı. Acun
Akademi de eğitim veren hocalar az mı kazanıyor da eğitim veriyorlar. Musluk akarken her kabı doldurmak lazım. O sebeple de işini ne kadar iyi olursa olsun imkan varsa ek gelir kapıları kurmak lazım.