Aşıların söz konusu sorunlarla ilişkili olduğunu düşünmeyen, ve her şeyin o dönemdeki stresle ilişkili olduğunu düşünen biri olarak, bunca yaşadığım olaydan sonra şunu söyleyebilirim:

2 Biontech aşısından sonra sağlığım hiç düzelmedi. Ne birileri doğru düzgün bir teşhis koyabiliyor, ne de bir açıklama bulabiliyorsunuz. Gizemli hastalık koyduk adını. O tarihten bu yana her gün ya ciddi derecede ağrılarla ya da müthiş bir yorgunlukla mücadele veriyorum. Covid hiç geçirmedim. Çevremde geçireni de tanımıyorum. Aşıyı olan çevremdeki herkeste aynı sorun var.

Evet, ne alaka diyeceğiz sanırım. Tesadüf diyeceğiz. Çünkü ne desek, senaryo yapıyor olacağız. Ama baktığınızda tüm bu senaryolardan bile daha kötü senaryolar yapan insanlar belli devletlerin başında halkı ve parayı yönetiyor. En masraflı ve en problemli hastalıklar, daha çok kazandırıyor. Silah, uyuşturucu satmak para kazandırıyor. Konu bu olunca, insan gerçekten sağlığı için aşı vurulduğuna inanmakta zorlanıyor.

Ben aşı zamanının tesadüf olduğunu yorumladım ve paranoya yapmayı reddettim. Kimileri de aksini düşünüyor. Herkes kendi yorumladığı şeye inanıyor. Benim tavsiyem, aşı ile çok ilişkilendirmeyin. Çünkü yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Daha çok düşünüp, daha çok hastalık hastası olursunuz.