Tool sitelerinde olabilecek durumlar, her toolun yeterli seo açıklaması bulunuyor mu? Siteniz sizce kaliteli mi? Bu tarz soruların cevabına göre değişebilir. Mesela search console ayarlarından tarama istatistikleri kısmına gelip tarama yanıt süresine bakın. 400 altında olması gerekir. Çok etken var.
benimde dizi sitem vardı cok guzel index alıyordu ve hıtı vardı tanıtım yazısı almadıgım için sitem öldü
O tanıtım yazısı almadığınızdan değil illegal sektörde herkes birbirine spam ve dmca falan attığından vefat etmiştir

Hiçbir site tanıtım yazısı almadığı için ölmez yada gömülmez, sadece ilerlemesi yavaş olur veya biraz geriler.
benzer durumdan muzdaripim , index sayisi cok gibi gorunebilir ama işletme dizin sitesi bu.Sifira doğru gidiyor, üstelik sayfa içeriği az olmasın diye işletme ile ilgili makaleler girildiği halde bu şekilde , ilk indexlenmelerde günlük 100 hite ulaşmıştı şuan sıfır hit var Google da, backlink paketleri almayı düşünmüyorum bir süre daha beklicem düzelmezse gözümu karartıp ****** dan 5$ lik hizmetlerden almayı düşünüyorum
Dizin sitesinde her yerden backlink çıkıyorsanız birkaç spam siteye backlink gitmesi bile fazlası ile etkiler sizi..
Backlink işi sitenizin gidişatını etkiler, alacağınız backlink olumsuz etki de yaratabilir. Ama işin sonunda
backlink almadı diye hiçbir site çöp olmaz