Merhaba,
hocam ilk defa duydum Dodo Payments ı. Abd şirketlerine destek sağlıyor mu, Stripe'ta olduğu şekilde tüm dünyadan rahatlıkla ödeme alabiliyor muyuz, 3d Secure aktif etme seçeneği var mı, ödemeyi ertesi gün geçiyor mu vb genel geçer deneyimlerin nelerdir? Hali hazırda ETicaret altyapıları için pluginleri yok sanırım, bu çok köklü olmadığı ve kullanıcı sayısının az olduğu izlenimi yarattı ilk olarak bende. Tecrübelerini paylaşırsan sevinirim.
Edit: Benimde ABD de şirketimi açalı bir kaç sene oldu. O zaman araştırdığımda İngiltere merkezli şirketlerin PayPal da vs sorun yaşadığını duymuştum kısa süre sonra. Bana kalırsa ABD ye öncelik verin, vergisel avantajları yüksek özellikle Wyoming eyaletinde, kolay kolay sorunda yaşamazsınız şirketle alakalı olarak Stripe ve PayPal da
hocam payout speedi güvenilir işletmelere 7 güne düşürüyolar onun dışında illegal olmuyacak şekilde her iş türüne izin veriyoarl illegale benzeyen ama illegal olmayan yazılım türlerinede problem çıkarmıyorlar hile satışına izin veriyolar şirkete gerek yok t.c vatandaşı isen bireysel olarak kayıtsız işletme olarak kayıt olabilirsin şirkete fln gerek yok