Merhaba , daha önce hesabınız suspend olduysa malesef kendi adınıza açacağınız hesaplarda sıkıntı yaşarsınız.
Eskiden google play kimlik doğrulama istemiyordu ama o dönemde aynı ad soyad a ait karttan 25$ ödeyenlerin hesabını kapattı..
Kişisel bilgilerinizi isteyecek tabiki.. Malesef sorunlu bir durum. Bir çok komplike nedeni var.
Aynı ip , aynı cihaz vs vs vs .. her şeyin temiz olamsı gerekiyor.
Bu yüzden dolayı Eski hesap alımı yapıyorum ve forumda test gerektirmeye Google play console hesabı satıyorum.
Arkadaşlar merhaba yıllar önce bir Google play hesabı açıp 3-5 ay kullandıktan sonra satmıştım, sattıktan 2-3 sene sonra bir hesap daha açmak istedim ve 25$ ödemeyi yaptıktan sonra hesabım kapandı. Ardından annemin adına kayıt olmaya karar verdim ve onun adına hesap açıp 25$ ödemeyi yaptım hesap yine kapandı. Şimdi tekrar bir hesap açmam gerekiyor, ingilterede şirketimi kurdum, şirket hesabı açacağım kişisel bilgilerimi isteyecek diye düşünüyorum bu bilgileri girdiğim zaman herhangi bir sorun yaratır mı? Nasıl bir çözüm bulabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim