Hocam keşke dalga olsa. Ben dediğim gibi capcahilim bu konuda. Pasaport konusunu ve vize konusunu bile tam bilmiyormuşum. Hep kulaktan doğma bilgiler. Pasaportu ise araştırdığım halde yanlış anlamışım. Dışişleri Bakanlığı (MOFA)'yı hiç bilmiyordum mesela. Vize konusunda postu yazdıktan sonra aklımda "vize istemeyen ülkeler" diye cümle kalmış, oradan mevzuyu biraz çaktım.
Vize fiyatlarını da bilmiyormuşum. Birden fazla vize tipi olduğunu da yeni keşfettim gibi. Ha araştırınca b1, a2 gibi bir şeyler vardı tam aklım almamıştı.
2 yıl vize randevusu beklemek mi? Offf bu baya gözümü korkuttu. Kestirme yol önerisi ise iyi fikirmiş. Ama çok meşakatli gibi geldi bu süreçler. Ne yalan söyleyim okurken yoruldum. '

Benim veya bir arkadaşımın ABD'ye ya da başka bir ülkeye gidip gelmesi çok zor gibi geliyor şu an bana. Dijital göçebe maceram başlamadan bitecek gibi. dlfkgjldfg Fakat tek tek bunları öğrenmeden ilerleyemeyeceğimi anlıyorum. Ben doldurmayacağım tamam. Bilen birileri olmalı. Zaten bu yüzden forumlara falan yazıyorum. Akıl danışmak için. Baya da işe yarıyor ki, R10 dışında cevap veren daha olmadı. Bakalım göreceğiz.
Mülakat için sanırım tüm dürtülerimi ve beynimi bir süre köşeye bırakmak daha iyi olacak gibi. Bir de hazırlık yapıp olası sorular ve hazırlık dışındaki sorulara ne tepkiler vereceğime çalışmam gerekiyor.
Kesinlikle birilerinden yardım alacağım. Aşağıda biri de yazmış. Bir firma adı ama o kesin mi bilmiyorum. Birilerinden dediğiniz için muhtemelen birden fazla firma var. Araştıracağım. Çözüm vs bulursam postu güncellerim. Benim gibi zırcahiller dlkfg görüp öğrensinler.
Ben pasaportu yanlış biliyormuşum. Hayata çok farklı pencereden bakıyormuşum.
Peki VFS Global dışında var mı? Kaçak maçak değil demi bunlar? Başımız belaya girmesin durduk yere

Sorun çıkmaz değil mi?