Çok çok iyi maşallah diyelim. Ben de bu tarz bir şey yapmaya çalışıyorum, benim yapmış olduğum işlem başına %0.30 kar yakalamak ve günde maksimum 1-2 işlem açmak. Kar düşük gözükse de 50x kaldıraç uyguladığımda günlük min %10 kazanç sağlıyor. Tüm işlemleri 1000$'dan açtığımı varsayarsak aylık 3000$ gelir elde etmiş oluyoruz. Şu an 5. gündeyim 8 pozisyon açtı 8/8 gidiyorum. 1 ay boyunca denemeye devam edeceğim bizimki de pasif gelir elde etme yöntemi olacak

. Sizin stratejinizi de not aldım belki onun üzerine de çalışabilir ek filtre ekleyebilirim.
İşinize karışmak gibi olacak ama 50x kesinlikle bir noktada likit olur hocam. Eğer stop koyuyorsanız totalde mutlaka zarar eder. 0.30 karın yaklaşık 0.08'i toplam komisyon. Volatilite yüksek olduğunda konulan stop eğer borsada market stop yoksa çok ters bir noktada işleyebilir. Haftada 1-2 coin her tekniği (momentum, hareketli ortalama kesişimleri, bb, pivotlar...) aşan hareketler yapar. Denk gelirseniz terste kalırsınız. Bu işin para kazandıran tarafı kasa ve risk yönetimi. Bahsettiğiniz tarzda bir trade işine girmenizi önermem.