Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir e-ticaret sitesi kurmayı planlıyorum ve bunun için uygun bir e-ticaret scripti arıyorum. Özellikle aşağıdaki özelliklere sahip bir script arayışım var:
  1. Meta Pixel Entegrasyonu: Meta Pixel (Facebook Pixel) entegrasyonunun sorunsuz bir şekilde yapılabilmesi, reklamlar için kullanıcı etkileşimlerini doğru şekilde takip edebilmek adına önemli. Ayrıca, CAPI (Conversions API) bağlantısının da bulunması, daha doğru veri toplama ve izleme açısından büyük bir avantaj olur.
  2. Google Analytics 4 (GA4) Entegrasyonu: GA4'te etkinliklerin sorunsuz bir şekilde gönderilmesi ve takip edilmesi gerekiyor. Bu, kullanıcı davranışlarını doğru analiz edebilmek ve e-ticaret dönüşümleriyle ilgili verileri toplamak için kritik.
  3. Kapsamlı E-Ticaret Özellikleri: Satın alma süreçleri, ürün yönetimi, stok takibi, ödeme entegrasyonları gibi standart e-ticaret özelliklerinin yanı sıra, kullanıcı dostu ve SEO dostu olması da önemli.
  4. Esneklik ve Özelleştirme: İleriye dönük olarak bazı özelleştirmeler yapabilmeyi sağlayacak bir script tercih ederim. Örneğin, ürün sayfalarına özel alanlar eklemek veya ödeme sistemlerinde değişiklik yapabilmek gibi.
  5. Mobil Uyumluluk: Mobil cihazlardan gelen trafik de önemli bir gelir kaynağı olacağı için, scriptin tamamen mobil uyumlu olması gerekiyor.
Bu tür özelliklere sahip, güvenilir ve yaygın olarak kullanılan bir e-ticaret scripti önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.