Hemfikirim. Forumun amacı kesinlikle yardımlaşma. Direkt ticari olarak görmek bana saçma geliyor. Ben burada 100 liraya XenForo kuruyorum ve 10 dakikamı alıyor. Hizmeti alan arkadaş dolaylı yoldan kedilerime yiyecek gönderiyor ve hizmetini sunuyorum. Geçmiş zamanda Question2Answer kurulumu oldukça zordu, R10'da kampanya başlatmıştım. Ücretsiz hizmet verdiğimi ben biliyorum. Her zaman ticaret algısı oluştuğundan dolayı bu tarz konnular absürt geliyor bana. Yaklaşık 22 yıldır forumlardayım ve cidden garipsiyorum. Orada amacın 100 liraya ticaret değil, yardımlaşma olduğunu umarım fark eder insanlar.
Tek kazancı bu forum olan ve bu forumdan kazandığı parayla hayatını idame ettiren binlerce üye var. Siz eski üyelerdensiniz. Sizin zamanınızda Freelancer Çalışma düzeni çok yaygın olmadığından dolayı yardımlaşma olarak görüyor olabilirsiniz ama günümüzde bu forum yardımlaşmanın yanında ticaret forumu. Benden ve benim yaş gurubumdan büyük olanlar sizler gibi iyi kötü düzeninizi kurup hayatınızı devam ettiriyorsunuz. Bu forumu kendine ekmek kapısı olarak gören binlerce üye var ben dahil.