delikurt55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her konuda özgürlük demokrasi diyenlerin iş kendinelerine gelince müdahaleci piyasayı savunmasını korku ile izliyorum.

isteyen bedava yapar ister 10 tl'ye burası bir forum para kazanma kısmı olsa bile yardımlaşma üzerine kurulmuş bir forum.

100 ₺'ye satılan ürününün de alıcısı var 3 bin'e olanında. Eğer adam kalitesiz dandik bir ürüne 100 tl vermek istiyorsa kendi bileceği iş. aynı şekilde 100 ₺'ye yapılan iş iyidir kötüdür ben bilmem. ama adam 3000 ₺ yerine 100 ₺'yi seçtiyse arada o kadar iyi bir ürün alamacağını tahmin eder ona göre seçim yapar.
Hemfikirim. Forumun amacı kesinlikle yardımlaşma. Direkt ticari olarak görmek bana saçma geliyor. Ben burada 100 liraya XenForo kuruyorum ve 10 dakikamı alıyor. Hizmeti alan arkadaş dolaylı yoldan kedilerime yiyecek gönderiyor ve hizmetini sunuyorum. Geçmiş zamanda Question2Answer kurulumu oldukça zordu, R10'da kampanya başlatmıştım. Ücretsiz hizmet verdiğimi ben biliyorum. Her zaman ticaret algısı oluştuğundan dolayı bu tarz konnular absürt geliyor bana. Yaklaşık 22 yıldır forumlardayım ve cidden garipsiyorum. Orada amacın 100 liraya ticaret değil, yardımlaşma olduğunu umarım fark eder insanlar.