thebestways adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle çok çok geçmiş olsun hocam
26.03 tarihinde 2 gün önce yanii. Öğlenden sonra bir anda öksürmeye başladım kuru boş bir öksürük. Ama her öksürdüğümde göğüs kafesimde kırılacakmışçasına sancı oluyordu öksürüğümü tutuyordum hep.
Dün akşamdan itibaren ise kuru öksürüğüm (b*lgama) dönüştü hocam halsizlik hat safhada öksürük durmuyor sürekli öksürüyorum ve boğazım acıyor.
Motor kazası geçirdim hocam, 10 gündür hastaneye sürekli gir çık yaptığım için kapmış olabilir miyim acaba? Ve hastalanan arkadaşlara sorum, son 15 gün içerisinde hastaneye (ne için olduğunun önemi yok) gittiler mi??
Hocam çok geçmiş olsun. Dün dediğiniz durumun aynısını yaşıyordum öksürmeye korkuyordum. İşten çıktım saat 18:00'da evdeydim. Antibiyotik, balgam sökücü, grip ilaçları vs içip kafayı bir koydum sabah 7 de kalktım gece öyle böyle bir terleme olmamış ayıptır söylemesi yatak sırılsıklamdı. Sonrasında bir ılık duş aldım ve işe gittim. Şuanda halen daha işyerindeyim Allah a şükür zımba gibiyim. Öksürük çok çok az kaldı ve biraz kırgınlık kaldı. Bence önemli olan konu ilaçları içip bol bir uyku çekmek ve terlemek bunları yaşayınca atlatıyoruz gibi yorumladım, yaşadığım tecrübeye bağlı olarak