Selamlar size derdimi anlatmak istiyorum içimde tuta tuta artık bıktım. Aileme göstermemeye çalışıyorum ama gelecek kaygım çok fazla ne olacağımı bilmiyorum. Ailem sürekli oku diyor sınava yazıldım ama birşey yapamıyorum ders olarak. Zaten okulumda eğitim vermiyor sınav sonucları vs herşeyi veriyor.
17 yaşındayım gerçekten nolucam bilmiyorum. Artık çok kafama takmaya başladım acayip bir stres ve üzüntü başladı. Bu yaşta dişlerimi sıkmaktan dişlerim uyuşuyor. Eklem ağrılarım kemik ağrılarım başladı. Saçlarım dökülüyor
bir işe başlıyorum tüm paramı yatırıyorum bir kazancım olmuyor. Ne yapsam bir işte kazanamıyorum
şuanda lise sonum elektrik okuyorum ama ben bilgisayara daha yetkinim. Gene aile zoruyla seçtiğim bir bölüm geleceğimi belirliyor.
IT işlerini yapmak istiyorum. ajanslar stajer alıyormu? Bu haziranda stajım bitince bir yerde staj tarzı işe girmek istiyorum bir kaç ay çalışıp normal çalışan olarak alan yerler varmı? beylükdüzü avcılar esenyurt çevresinde biliyormusunuz? Bilgisi olanlar varsa yardımcı olursa sevinirin
Okuduğunuz için teşekkürler. Biraz anlatım bozukluluğu olabilir kusura bakmayın