@ConHost; firmasına teşekkürüm var. Yaşadığım deneyimi aktarmak istiyorum.
Bir com.tr domain kampanyası var diye domain regledim. Domain heryerde açık gözüküyordu. Alımı gerçekleştirdim fakat
https://www.trabis.gov.tr/whois den kontrol etmemiştim. Aslında domain 29.03.2025 de reglenmeye musait alıma açık olucakmış. Bir an düşündüm domainde keyword domaindi. Acaba benim reg iptal edip kendileri mi aldı diye şüphe ederek desteklerine yazdım bir hıcımla adamları suçlar vaziyette konu açılmışken özürde diliyorum. Sonra işin aslına bakınca trabis hatası olduğu ortaya çıktı reg açılmadan açılmış gözüktü başka sağlayıcılardada ilk defa başıma geldi. Durumu anladıkdan sonra ekipten özür diledim önyargılı olmamak gerekiyor durumu ve şartı iyice bakıp sonradan suçlanması gerektiğini bir kez daha anlamış olduk. Ben terbiyesizlik yapmama rağmen adamlar birde üstüne 50 TL hediye tanımladılar hesabıma. Oturdum düşündüm adamları şikayet edicektin bu erdemlikleride bir teşekkürü hak ettiğini düşünüyorum.
Burdan çıkaracağımız bir ders daha var markaya yatırım yaparken en öncelik müşteriye yatırım para hesabı yapmadan müşterinin ihtiyaçlarını karşılayıp onun sorunlarını gidermek ve ego yapmadan müşteriyi dinleyip onu haksızlığına rağmen ödüllendirmek. Yemin ederim 50 tl para verse oturup bu kadar yazmam yaptıkları hem beni utandırdı hemde bir kaç ders çıkartıp birşeyler öğretti tekrar teşekkürler CONHOST ve ekibi.