İş yapmayın bununla ilk para istiyor sonra hemen kodu girmenizi istiyor kodu girince kullanılmış çıkıyor siz kullandınız diyor dikkat edin.!
mesajı report ettim fakat yanlış anlaşılmaları önlemek maksatlı açıklama yapacağım:
Kendisi hem ticari hem kişisel itibarımı zedelemektedir. şikayete konu olabilecek bir konuyu ticari konuya taşımak en hafif tabirle ayıptır insanlar görüp olumsuz etkilenmeden destek ricam ediyorum.İtibarımın zedelenmemesi için bu mesajı gören herkesten allah rızası için empati rica ediyorum.Kısa süren satıcı geçmişimde binlerce kod sattım ve yüzlerce iade aldım fakat kontrolü yapılıp teslim edilen bir kodu alıcı sorun var dedi diye teslim alırsam bu forumda kimse digital kod satamaz çünkü alıcı sorun var dediği an iade yapmak zorunda.Biz kurumsal iş yapan ticari kurumlar değiliz.belki biraz hobi belki ufak çaplı ek gelir maksatlı kod alıp satıyorum.Şikayete konu 1 mevzu bile olmamıştır.Olsa bile aleyhime sonuçlanmadan itibarımı zedelemek için bu şekilde bir mesaja izin verilmesi forum açısından benden yana hayal kırıklığı.Mutlaka yönetim moderatörler gereğini yapacaktır.Tekrar bu mesajı okuyan sen değerli kardeşim sizi şerefimle temine derimki ben kimsenin hakkına girmedim.Girmem.Bu forum vesilesiyle tanıştığım ve bana hizmeti sunmadan peşin para veren (10.000 bile oldu) talep ettiğim fiyattan fazlasını dahi veren arkadaşlarımız oldu.Bu mesaj vesilesiyle diğital kod satışında belirli kurallar olması gerektiğini düşünüyorum.Para veren herkes az veya çok hizmet almak ister fakat diğital kodlar maalesef satıcıları zorda bırakıyor.Ben sattığım kodları birçok kişiden ücreti mukabilinde alıyorum ve satıyorum.Bu işlemin her aşaması her dakikası sadece güvene dayalı.Birçok digital kodun kullanılması 5 saniye ancak sürer ve kullandıktan sonra tekrar denerseniz hata verir.Alıcı satıcıya kodum çalışmıyor başkasına mı sattın der.satıcı ise bu kişi beni dolandırıyor diye düşünür.İşlem tamamen güvene dayalı.Eğer bu forumda alıcılar satın aldığı kodu istediği zaman kullanır sadece alıcının beyanı esastır diye bir kural konulursa ben artık satış yapmam.Siz değerli kardeşim belki senede 3/5 kod alıyorsunuz ama ben kısa sürede binlerce kod sattım, Kontrol ederek verdiğim ve 5 saniyede kullanılabilen bir kodu hatalı diyen herkese telafi edersem bu forumda kimse satış yapmaz, yapamaz.Bu mesajı bu haliyle yazdığım için üzgünüm vicdanınıza bırakıyorum.Not:bu mesajı yazmak yerine aldığınız kodları istediğiniz zaman kullabilirsiniz deseydim inanın 2/3 katı satış yapardım resmen satışımı baltalıyorum.Kişi haftaya araç yıkatacak kardeşim vermiyorum haftaya gel al kısmet kalırsa diyorum çünkü kodun başına birşey gelirse benden bilecek ve bir mesajıyla itibarımı yerle bir edecek.üzgünüm sadece.
not güncelleme :forum yöneticilerine teşekkür ederim allah rağzı olsun.